Οι πρωταγωνιστές του GAME OF THRONES στη Λέσβο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μετά το κάστρο του Γουίντερφελντ στο κάστρο της Μυτιλήνης!Η διαβολική Σέρσει, το κορίτσι που ακούει στο όνομα Άρυα Σταρκ και ο αγαπημένος ήρωας του GΟΤ, Σερ Ντάβος που βρίσκονται από το πρωί  στο νησί ως καλεσμένοι της IRC φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό στο μεγαλοπρεπές κάστρο του νησιού. Η Λένα Χίντει, η Μέσι Γουίλιαμς και ο Λίαμ Κανινγχαμ μίλησαν οικογένειες προσφύγων έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με προσφυγόπουλα με σκοπό να μεταδώσουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο Κάστρο της Μυτιλήνης όπου έμειναν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα ενώ ο αργότερα ο Σπύρος Γαληνός υποδέχτηκε το καστ του Game of Thrones στο Δημαρχείο. Και μπορεί οι πρωταγωνιστές της σειράς φαινόμενο, να μην έδωσαν κανένα στοιχείο για τη συνέχεια άφησαν όμως υπονοούμενα ότι μπορεί να επισκεφθούν ξανά το νησί για τις διακοπές τους.

13576503_10154852343592069_939391707_n

“Η Λέσβος είναι τουριστικός προορισμός. Θέλουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα αυτό σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά το προσφυγικό αλλά αντίθετα λέμε σε όλους να επισκεφθούν τη Λέσβο. Η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί και ασφαλές. Καλούμε όλους να έρθουν να το επισκεφτούν”, είπαν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς κατά την σύντομη συνάντησή τους με τον Σπύρο Γαληνό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones ασχολούνται με ο προσφυγικό ζήτημα. Πρόσφατα το  καστ του Game of Thrones ένωσε τις δυνάμεις του για την καμπάνια «Η Διάσωση δεν έχει Όρια».

 

Προηγουμενο αρθρο

Η τέχνη βρήκε στέκι!

Επομενο αρθρο

Εκρήξεις στο Διεθνές αεροδρόμιο “Ατατούρκ” στην Κωνσταντινούπολη. Τουλάχιστον 10 οι νεκροί