“Οι Κουδουνάτοι” του Σπύρου Παυλή στο “Ναυάγιο”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο Σπύρος Παυλής αποτυπώνει με τον φακό του τον “ήχο” των Κουδουνάτων του Μεσοτόπου, έναν ήχο ξεχωριστό και μοναδικό. Ερασιτέχνης φωτογράφος αλλά και χορευτής του tango, ακολούθησε τους Κουδουνάτους στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει με τη Μαρία Πανάγου. Οι φίλοι του στο Tango αποφάσισαν να διοργανώσουν μια έκθεση με τα πορτρέτα αυτά η οποία θα διαρκέσει ως την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο snack-bar Ναυάγιο, Αρχιπελάγους 23, στην Πλατεία Σαπφούς.

Από το 2007 παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας στην Ελλάδα και στο Βέλγιο. Είναι μέλος της POLIANA και έχει εκθέσει σε παλιότερη ομαδική της έκθεση σε ένα αφιέρωμα για την φύση την Λέσβου. Φωτογραφίζει κυρίως φύση ή τοπίο, εκδηλώσεις όπως θέατρο, συναυλίες, υπαίθριες δραστηριότητες όπως χορευτές δρόμου, φεστιβάλ κλπ και ενίοτε φωτογραφίες δρόμου.
Το ενδιαφέρον του είναι η ανάδειξη του ανθρώπινου στοιχείου.

Ο συνδυασμός της καθημερινής ζωής, των πολιτισμικών στοιχείων αλλά και του πολιτισμού που παράγει ο κάθε τόπος.
Οι φωτογραφίες της έκθεσης είναι από το καρναβάλι του Μεσοτόπου που έγινε στις 13 Μαρτίου του 2016. Διοργάνωση από την ομάδα αργεντίνικου τάνγκο στην αθλητική-πολιτιστική δράση «Εν Χορώ»

Προηγουμενο αρθρο

Νέες εξαγγελίες για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου-ΒΙΝΤΕΟ

Επομενο αρθρο

Αφιέρωμα στον Αντώνη Πρωτοπάτση :”Μ’ αν ήτανε να σας μιλήσω για την Άνοιξη στη Λέσβο, θα το καμνα με ζωγραφιές”