Η ιππική παράδοση της Λέσβου… καλπάζει!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η ιππική παράδοση του νησιού μας …καλπάζει για τις επόμενες γενιές μέσα από τις εκδηλώσεις της Λέσχης Φιλίππων Λέσβου  “Κένταυρος”. Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στον Αφάλωνα, στις Ιππικές Εγκαταστάσεις του προέδρου μας κ. Π. Γρηγοράκη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γνωριμίας του κοινού με το άλογο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
5-9:00 μ.μ. Γνωριμία και δωρεάν ιππασία για μικρούς και μεγάλους με άλογα κατάλληλα σχολής εκπαιδευμένα και εξοπλισμό ασφαλείας, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Υπεύθυνη για τον συντονισμό η εκπαιδεύτρια αλόγων και ιδιοκτήτρια σχολής Ιππασίας “Ιππος”που βρίσκεται στο Μόλυβο, κ. Ρίτα Μιχαλάκη.
Παράλληλα 6- 8 μ.μ. σεμινάριο εκπαιδευσης Ιππων με τη μέθοδο Natural horsemanship (φυσικός τρόπος εκπαιδευσης αλόγου) ,με τον εκπαιδευτη Στρατή Τοπαλή, σε κυκλικό Round pen!

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ,θα υπάρχει έκθεση αλόγων από διάφορες φυλές!!
Φυλές που θα εκτεθούν Friesian Ολλανδικής προέλευσης, Thoroughbred Αγγλικό καθαρόαιμο, Standardbred άλογα κούρσας, Andalusian Ισπανικό άλογο, Pinto δίχρωμα άλογα, Αγγλικά άλογα, Pony, Ντόπια άλογα του νησιού μας κλπ.

Παράλληλα, νωρίτερα το πρωί στις 11π.μ η  Λέσχη Φιλλίπων Λέσβου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Γνωριμία και εξέλιξη της Ιπποθεραπείας στη Λέσβο”.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λέσβου Γονέων και φίλων ανθρώπων με Αυτισμό “ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ” ,σε μια προσπάθεια γνωριμίας και εξέλιξης της Ιπποθεραπείας στη Λέσβο.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις Ιππικές εγκαταστάσεις του προέδρου του Συλλόγου μας, κ. Π. Γρηγοράκη.

Υπεύθυνη Συντονισμού είναι η κ. Ρίτα Μιχαλάκη ιδιοκτήτριας της Σχολής Ιππασίας “IPPOS HORSE RIDING and EXCURSIONS”

Προηγουμενο αρθρο

“Η ζωή εν τάφω” του Στρατή Μυριβήλη στη μικρή οθόνη από την ΕΡΤ- Γυρίσματα στη Λέσβο!

Επομενο αρθρο

ΠΙΚΠΑ: Παλεύοντας για το αυτονόητο