Η γεύση της παράδοσης στο τραπέζι: Τα εστιατόρια «Αντώνης» και «Κυρ Στέφανος» υποδέχονται το φρέσκο ελαιόλαδο του Μιχάλη Τζώρτζη

Στο Καγιάνι, δύο εστιατόρια που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ποιότητα και την αυθεντική λεσβιακή γεύση, ο «Αντώνης» και ο «Κυρ Στέφανος», παραμένουν πιστά στη φιλοσοφία της επιλογής της καλύτερης πρώτης ύλης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με την έναρξη της νέας σοδιάς, τα δύο εστιατόρια υποδέχονται στο τραπέζι τους το φρέσκο ελαιόλαδο “Όλβια” πρώιμης συγκομιδής του Μιχάλη Τζώρτζη, ενός από τους πλέον πολυβραβευμένους παραγωγούς της Λέσβου.

Η πρώτη εμφιάλωση έγινε, και οι θαμώνες των δύο εστιατορίων έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πράσινο, φρουτώδες, και γεμάτο χαρακτήρα ελαιόλαδο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη λεσβιακή γαστρονομία.

Η συνεργασία αυτή, που έχει πλέον καθιερωθεί ως ετήσιο γευστικό ραντεβού, αποδεικνύει πως όταν η παράδοση, η ποιότητα και η αγάπη για το καλό φαγητό συναντώνται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
Best Cleaning Service in Dubai