Η επέλαση των ρομπότ! Συνεχίζονται τα μαθήματα στο “Σφομύλι”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Χάρτινα οικολογικά ρομπότ με ανακυκλώσιμα υλικά και χειροτεχνίες έφτιαξαν οι μαθητές της Ελένης Ρουσοπούλου στο Σφομύλι. Τα παιδιά διασκέδασαν και έμαθαν τεχνικές ζωγραφικής και κατασκευής χειροποίητων παιχνιδιών, έφτιαξαν κόσμους, έπαιξαν και φαντάστηκαν έναν κόσμο όπου τα καλά ρομπότ μαθαίνουν στους ανθρώπους πως να ζουν ειρηνικά, με σεβασμό στο περιβάλλον!

Το εργαστήρι ζωγραφικής και κόμικ (Αρίωνος 3), θα λειτουργήσει καλοκαιρινά τμήματα για παιδιά δύο φορές την εβδομάδα όλο τον Ιούλιο!

Το σφομύλι είναι μια “μαγική” γόμα που σβήνει ή διορθώνει τις ξυλομπογιές ακουαρέλας και τα κραγιόν, το φυσικό και το κατεργασμένο κάρβουνο, τον γραφίτη και τις απλές ξυλομπογιές. Είναι όμως και το νέο εργαστήρι ζωγραφικής της πόλης που περιμένει μικρούς και μεγάλους  ζωγράφους  να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα!

Η Ελένη Ρουσοπούλου, ζωγράφος, απόφοιτος Καλών Τεχνών Αθήνας, εκπαιδευτικός σε δημοτικά σχολεία για πέντε χρόνια και δασκάλα σχεδίου παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά από 8-11 χρονών, σε ενήλικες, και μαθήματα κόμικς σε εφήβους και ενήλικες, σε έναν νέο χώρο διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μαθημάτων. (Αρίωνος 3 Αγ. θεράποντας).   

 

Προηγουμενο αρθρο

Μουσικές απαγγελίες στο Beja με τη Ντέπη Χατζηκαμπάνη

Επομενο αρθρο

Ορίζοντες:Το “καλό λιμάνι” του Τάκη Χατζηδιάκου