Η ΕΔΙΠΤ στη 89η ΔΕΘ με δικό της περίπτερο

Δυναμική παρουσία θα έχει και φέτος η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ΕΔΙΠΤ θα συμμετάσχει με δικό της εκθεσιακό χώρο (Περίπτερο 6, stand 13), επιδιώκοντας να αναδείξει τον ρόλο και τη σημασία του περιοδικού Τύπου στη σύγχρονη εποχή, αλλά και να παρουσιάσει τις πολύπλευρες δράσεις της.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και το έργο της Ένωσης, να δουν από κοντά τα έντυπα των μελών της και να συζητήσουν με το Διοικητικό Συμβούλιο για ζητήματα που αφορούν τον περιοδικό και περιφερειακό Τύπο.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η ΕΔΙΠΤ διοργανώνει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, το Welcome Opening στο Περίπτερο 6, stand 13. Πρόκειται για μία φιλική συνάντηση γνωριμίας, δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων με εκδότες, συνεργάτες και φίλους της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
Best Cleaning Service in Dubai