Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών στο πλευρό των αγροτών

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο στη Λάρσο

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο, που πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026, στις 12:00 το μεσημέρι στον κόμβο της Λάρσος, απευθύνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών.

Σε ανακοίνωσή της, η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών τονίζει ότι ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και «αφορά κάθε εργαζόμενο και κάθε λαϊκή οικογένεια που πλήττεται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική», επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα, στην Υγεία και στο εισόδημα έχουν κοινή αιτία.

«Δεν θα τα καταφέρουν»

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πολυήμερες κινητοποιήσεις των αγροτών κλιμακώνονται σε όλη τη χώρα, παρά τις πιέσεις, τις μεθοδεύσεις και τις προσπάθειες εκφοβισμού που –όπως καταγγέλλεται– επιχειρούν να ανακόψουν τον αγώνα τους.

«Με ψέματα, κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά και με καταστολή και ποινικές διώξεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να κάμψει το φρόνημα και να διασπάσει την ενότητα αγροτών και λαού. Δεν θα τα καταφέρουν», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Κοινός αγώνας εργαζομένων και αγροτών

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών δηλώνει αποφασιστικά στο πλευρό των αγροτών, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα στην Υγεία, στην αγροτική παραγωγή και στην επιβίωση των λαϊκών νοικοκυριών πηγάζουν από την ίδια πολιτική.

Παράλληλα, καλεί το σωματείο των υγειονομικών να στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα των αγροτών και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο σημερινό συλλαλητήριο.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:
«Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ