Η Α.Σ.Κ.Τ στην Ερεσό για το 3ο Workshop Δυτικής Λέσβου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 3ο workshop Δυτικής Λέσβου με την επίσκεψη των φοιτητριών και φοιτητών στο Δημοτικό Σχολείο Ερεσού έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή Ξενοφώντα Ουγγρίνη.

Η ενθουσιώδης συμμετοχή των παιδιών με ερωτήσεις και ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις συγκίνησε πραγματικά τους φοιτητές / καλλιτέχνες.

Το workshop Δυτικής Λέσβου έγινε για τρίτη χρονιά στην περιοχή μας (Ερεσός – Σίγρι) στα πλαίσια της εξωστρέφειας της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Α.Σ.Κ.Τ.) καθώς και της διάδρασής της με τοπικές κοινωνίες. Για την έμπνευση, τον σχεδιασμό καθώς και για την υλοποίηση οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στον συγχωριανό μας γλύπτη και διδάσκοντα της ΑΣΚΤ Λουκά Λουκίδη Loukas Loukidis .

Την δράση υποστήριξαν με την ευγενική τους χορηγία ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού Eresos Tourism Association σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο Σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων “Ο Θεόφραστος” Σύλλογος των Aπανταχού Ερεσίων “Ο Θεόφραστος” – online συνέδραμε επίσης στη διεξαγωγή του workshop.

Προηγουμενο αρθρο

Μια ανθολογία από το θεατρικό έργο του Μάριου Ποντίκα “Κοίτα τους” στον Παπάδο της Γέρας (10 και 11 Ιουνίου)

Επομενο αρθρο

Όλοι περιμένουν τα χωνάκια του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου!