H «δικιά μας» Κατερίνα Γκαγκάκη στο Δήμο Αθηναίων!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Φέτος ήταν η χρονιά των διασήμων. Οι εκπρόσωποι της showbiz στη χώρα μας είχαν την τιμητική τους καθώς η αναγνωρισιμότητα τους, μαζί με τη δική τους επιθυμία να ασχοληθούν με τα κοινά, έγινε το εισιτήριο για να μπουν στα ψηφοδέλτια είτε των Ευρωεκλογών, είτε των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Και μπορεί σε ό,τι αφορά στις Ευρωεκλογές ο κόσμος να μην τους έφτασε στις πρώτες θέσεις (εκτός από τον Αλέξη Γεωργούλη), στις δημοτικές εκλογές όμως οι σταυροί ήταν αρκετοί και μια σειρά διάσημων προσώπων κατάφεραν να μπουν τελικά στα δημοτικά συμβούλια στις περιοχές όπου έδωσαν την εκλογική τους μάχη.

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» στον Δήμο της Αθήνας εκλέγονται οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Νικόλας Βαφειάδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης.

 

Με 5.940 ψήφους και από τις πρώτες σε σταυρούς η Μυτιληνιά επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε μετά την εκλογή της : «Θα έρθει μία στιγμή που θα πρέπει να σταματήσεις να διστάζεις, να αμφιταλαντεύεσαι, να δοκιμάζεις. Να κρύβεσαι. Να πάψεις να επαναπαύεσαι, να βολεύεσαι, να παρατηρείς από μακριά και να κρίνεις. Να στέκεσαι απέναντι να σχολιάζεις. Να αξιολογείς και να καταλήγεις αμέτοχα, υπερφίαλα σε τι συμφωνείς και τι όχι. Τι έγινε σωστά και τι απέτυχε.

Και να δίνεις οδηγίες νοητές, άφωνες, πώς θα έπρεπε να είχε γίνει. Να βαθμολογείς και να απορρίπτεις. Εύκολο είναι, ανακουφιστικό, απολαυστικό και πολύ ασφαλές να μένεις σ’ αυτά που τελειοποίησες και να παίρνεις τα εύσημα για το πόσο άξια τα χεις βάλει σε σειρά. Να σε συγχαίρεις μυστικά. Να μετράς παράσημα τις δυσκολίες που ξεπέρασες ή ξεπερνάς, ένσημα και γνώσεις τις ρυτίδες και τις ατέλειωτες νύχτες. Δικές σου γνώσεις, πολύτιμες για τη θυρίδα σου. Να τις χαρείς, να τις καμαρώσεις, να τις κορνιζάρεις ακόμα. Γιατί είναι ηδονικό να τις μετράς.

Και μεταξύ μας, πολύ βαρετό, στάσιμο. Παγιδευτικό ενδεχομένως.

Όταν θα ρθει η στιγμή που θα το καταλάβεις, θα το δεις, να την αρπάξεις, να την κρατήσεις, να την εκμεταλλευτείς, όχημα να την κάνεις.

Για να περάσεις τη γραμμή της συμμετοχής, της έγνοιας, της παρέμβασης. Να μην είναι μόνο για σένα, τη ζωή σου και τα δικά σου εύκολα ή δύσκολα. Αυτά τα έμαθες, τα δούλεψες, τα ξέρεις. Να είναι για τους πολλούς, τους άλλους, τους κοντινούς, τους δίπλα αλλά και τους απέναντι. Για όλους. Να είναι για να μοιραστείς, να αλλάξεις , να βελτιώσεις. Να δωρίσεις. Να προσφέρεις και ας σου ακούγεται γλυκερό, κοινότυπο.

Εσύ να δείξεις ότι μπορείς αλλιώς, να επιμείνεις, να πεισμώσεις. Να αποδείξεις, ξανά, από την αρχή. Να κινητοποιήσεις, να οδηγήσεις, να ακολουθήσεις. Να διορθώσεις, να χτίσεις, να κουβαλήσεις, να προτάξεις, να προβάλεις, να φωνάξεις, να φωτίσεις. Να την αισθανθείς τη χαρά άμα τα καταφέρεις, τα καταφέρετε. Μαζί.»

Η Κατερίνα γνωστή για το πλούσιο βιογραφικό της είναι σίγουρο ότι όποιο πόστο αναλάβει θα κατορθώσει να το φέρει εις πέρας. Φιλόζωη και ζωόφιλη ,επικοινωνιακή και ευαίσθητη μπορεί να αναλάβει τα πάντα .Αναμένουμε να τη δούμε!

 

Απ τις πιο συναρπαστικές περιόδους που έχω περάσει. Ξεβολεύτηκα, άκουσα, συζήτηση, προβληματίστηκα, έχασα το θάρρος μου, το ξαναβρήκα, ενθουσιάστηκα, κινητοποιήθηκα. Πάμε λοιπόν @athinapsila.

 

Οι διάσημοι που εκλέχτηκαν 

Παράλληλα με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής » στον Δήμο Πειραιά εκλέγονται οι: Νόνη Δούνια, Νικοπολίδης Αντώνης.

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Μηλιαρέση.

Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο Νίκος Βουρλιώτης.

Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (από το Survivor).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ.

Με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο Γιώργος Τσαλίκης με 4500 σταυρούς και δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο.

 

Προηγουμενο αρθρο

Στο ίδιο έργο θεατές. Πότε ο Δήμος θα αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα αδέσποτα;

Επομενο αρθρο

Για μια μαγνητική… στην Αθήνα!