Πάνω από 500 μερίδες σαλιγκαριών, τοπικά εδέσματα και μεγάλη συμμετοχή στη φετινή γιορτή του Ασώματου.
Νόστιμα σαλιγκάρια, ελιές και λαγάνα στην καθιερωμένη γιορτή με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών.
Η Γιορτή Σαλιγκαριού πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Ασώματο τo Σάββατο 8 Νοεμβρίου, προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες που δοκίμασαν τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτου «Ταξιάρχης», με πρόεδρο τον Φώτη Ζουμπαδέλη, προσφέρθηκαν πάνω από 500 μερίδες σαλιγκαριών, μαγειρεμένες με ασφάλεια από εξειδικευμένη επιχείρηση της Χίου — με φρέσκα σαλιγκάρια που παραχωρήθηκαν ειδικά για τη γιορτή.
Στο τραπέζι προστέθηκαν επίσης ελιές και λαγάνα, δίνοντας την πλήρη, τοπική “υπογραφή” του Ασώματου.









