Μια μέρα γεμάτη αρώματα, γεύσεις και παράδοση χάρισε ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου, μέσα από μια εκδήλωση-ύμνο στη λεσβιακή γαστρονομία. Κεντρικό ρόλο είχαν οι παραδοσιακές “χάχλες”, ψημένες στον φούρνο και σερβιρισμένες με τοπικά τυριά και φρέσκες ντομάτες, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα της τοπικής κουζίνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη θερμή φιλοξενία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Λέσβου, το οποίο συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάδειξη της πολιτιστικής και γαστρονομικής κληρονομιάς του τόπου.
Μια γιορτή που ένωσε το παρελθόν με το παρόν, προβάλλοντας τη δύναμη της συνεργασίας, της παράδοσης και του γυναικείου συνεταιριστικού πνεύματος.