Προσιτή πολυτέλεια για όλους!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Κατάστημα οπτικών OPTICASTORES     Π. Κακνή

Τα καταστήματα οπτικών OPTICASTORES, λειτουργούν τα τελευταία 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυναμική παρουσία στο χώρο αυτό.

Πρόκειται για υπερσύγχρονα κέντρα οπτικών εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις συλλογές από επώνυμους οίκους σε γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Το κατάστημα της οπτικού Περσεφόνης Κακνή  που λειτουργεί στη  Μυτιλήνη από το 2009 στην οδό Κουντουριώτη 7 στην προκυμαία, είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο κατάστημα οπτικών όπου μπορείτε να βρείτε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία γυαλιών οράσεως και ηλίου, αλλά και φακών επαφής, υγρών για φακούς επαφής, αξεσουάρ και πολλά άλλα είδη.
Τόσο η κ. Κακνή όσο και η συνεργάτης της με την εμπειρία, την ευγένεια και την εξειδίκευση που διαθέτουν είναι σε θέση να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τα μάτια σας.

Στόχος του καταστήματος είναι η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και πάντα στις καλύτερες τιμές!

Το κατάστημα διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας,  φροντίζοντας να παρέχει τις καλύτερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις διασημότερες μάρκες γυαλιών όπως, Prada, Gucci, Ray-Ban, TomFord, D&G, Dior, Moschino, RobertoCavalli, Chopard, Oakley, GFFerre, GiorgioArmani, YvesSaintLaurentκαι πολλές άλλες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από συμφέρουσες προσφορές και άτοκες δόσεις, ενώ παράλληλα το κατάστημα συνεργάζεται και με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σκοπός του OPTICASTORES είναι να κάνει την πολυτέλεια προσιτή σε όλους τους καταναλωτές, γι’ αυτό και διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων ηλίου και οράσεως σε τιμές για όλα τα βαλάντια,  συνταιριάζοντας την πολύ καλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 22510 21505.

 

Προηγουμενο αρθρο

Μα τι είναι επιτέλους αυτό το Bitcoin;

Επομενο αρθρο

Παράδοση και ποιότητα, τα συστατικά της επιτυχίας!