Search

Η ποιότητα… δεν είναι σύμπτωση!

Φούρνος με ξύλα

Με πίστη στην παράδοση, προσωπικό μεράκι και εύστοχες ιδέες, δημιουργήθηκε και άρχισε να λειτουργεί από το 2006 ο «Φούρνος με ξύλα» του Ματθαίου Σέρμπου και της Μυρσίνης Μητσέλλη. Από τότε μέχρι σήμερα η επιχείρηση έχει επεκταθεί σε πέντε υποκαταστήματα σε διαφορετικά σημεία της πόλης, προμηθεύοντας τα μυτιληνιά νοικοκυριά με το ολόφρεσκο, πεντανόστιμο και καλοψημένο ψωμί που μόνο σε «Φούρνο με ξύλα» θα μπορούσε να έχει ψηθεί.

Ο κύριος Ματθαίος, Χιώτης στην καταγωγή, ξεκίνησε από τα 14 του χρόνια την τέχνη του αρτοποιού κοντά στον πατέρα του, ενώ στα 22 του είχε κιόλας δικό του μαγαζί με τα περίφημα, λαχταριστά ντόνατς. Το 1993 εργάστηκε ως καθηγητής αρτοποιίας στα ΚΕΤΕΚ Γαλατσίου, ενώ παράλληλα διατηρούσε και δικά του αρτοποιία. Το 1998 φεύγει στην Αμερική όπου ανοίγει δικούς του φούρνους ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με την κατασκευή φούρνων που λειτουργούν με ξύλα. Το 2004 αποφασίζει με τη σύζυγό του να επιστρέψουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, ενώ το 2006 ανοίγει τον πρώτο φούρνο στον Κάτω Χάλικα. Στη συνέχεια τα υποκαταστήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα σήμερα να μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε το αγαπημένο σας ψωμί ή τα υπέροχα αρτοσκευάσματα σε όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκεστε.

DSCN1211

Στο «Φούρνο με ξύλα» θα βρείτε πάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα αρτοποιίας και πάνω από 14 είδη ψωμιού όπως το ανάλατο ψωμί, το gold, το γαλλικό και τόσα άλλα, όλα χειροποίητα, με ξεχωριστή γεύση, φτιαγμένα από ολόφρεσκα και αγνά υλικά που παρασκευάζονται καθημερινά στο φούρνο για να τα απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από τα αρτοσκευάσματα τα Bagels, Focaccia, Denisκλπ., όπως και την υπέροχη πίτσα και την κολοκυθόπιτα που θα σας ενθουσιάσουν.

Οι τιμές όλων των προϊόντων είναι τόσο χαμηλές που αγγίζουν τα επίπεδα της προσφοράς, όπως για παράδειγμα οι λουκουμάδες στην τιμή μόνο των 6 € το κιλό!

Παράλληλα στον καλαίσθητο και φιλικό χώρο του καταστήματος της Προκυμαίας (Π. Κουντουριώτου 23), έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το καφεδάκι σας με θέα το λιμάνι και να το συνοδεύσετε με μια από τις πεντανόστιμες λιχουδιές.

DSCN1212

Όπως μας είπε ο κ. Ματθαίος, η φιλοσοφία της επιχείρησής του είναι πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και προβληματισμών που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κόσμος, ο κ. Ματθαίος και η σύζυγός του η κ. Μυρσίνη, θέλησαν να δημιουργήσουν αυτά τα καταστήματα αρτοποιίας ώστε να προσφέρουν άριστης ποιότητας προϊόντα και να βρίσκονται πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό. Για το λόγο αυτό  εκφράζουν ένα απέραντο «ευχαριστώ» σε όλους τους πελάτες τους, οι οποίοι τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και χάρη σ’ αυτούς μπορούν και συνεχίζουν με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα.

DSCN1213

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Π. Κουντουριώτου 23 (Προκυμαία) 22510- 22900

Καβέτσου 36  22510-28280

Θεοκρίτου 55 (Πλατεία Αλυσίδας) 22510-48900

Πάρκινγκ Μυτιλήνης 22510-22414

Κάτω Χάλικας (έναντι  νέας εισόδου Νοσοκομείου) 22510-20011