Search

Food Tasting με την Μαρία Πανάγου! “Αποστάγματα και μεζέδες” στο Λευκό Χαρτί

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (18:30-20:00) το Λευκό Χαρτί διοργανώνει το δεύτερο Food Tasting με την Μαρία Πανάγου – με τίτλο Αποστάγματα και μεζέδες.
Δημιουργική κουζίνα γύρω από ένα τραπέζι με ούζο Sertiko, τσίπουρο Ανάκατο και το λικέρ Grenade της ποτοποιίας ΕΒΑ.
Στήνουμε μεζεδοπωλείο και φτιάχνουμε συνταγές για τα μεζεδάκια της παρέας.
Η συνταγή του Σαββάτου είναι:
Σαλάτα με Ασπρομάτικα φασόλια Λήμνου
Ελιές τσακιστές τηγανιτές
Λαδοτυρι Μυτιλήνης πανέ
Egg salad σε ψωμί εφτάζυμο
Γλυκό κυδώνι σε σάλτσα από λικέρ Ρόδι.
Το κόστος της συμμετοχής είναι 15€
Η ποτοποιία EVA Distillery ΕΒΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 στη Μυτιλήνη, από τους αδερφούς Πατρικόπουλοι. Η εξέλιξη της ποτοποιίας βασίζεται στην εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την μακρινή Πέργαμο με τις ανατολίτικες συνταγές, τα πολίτικα αρώματα και πρώτες ύλες. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει δυναμικά ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη τεχνολογία.
Μαζί μας για να μοιραστεί την ιστορία των αποσταγμάτων ο Ιγνατης Πατρικόπουλος.
Η Μαρία Πανάγου είναι foodblogger και φωτογράφος γαστρονομίας από το 2013. Αγαπάει να μαγειρεύει και να φωτογραφίζει. Διαλέγει υλικά του τόπου της ανάλογα την εποχή και της αρέσει να μοιράζεται την μαγειρική με φίλους!
Έχει συμμετάσχει μαγειρικά στο Lesvos Food Fest, στο Open Lesvos, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε πολλές δράσεις προβολής της τοπικής κουζίνας.