Feel good and eat better: Στο «Λιτρίδι» στο PORTO PLOMARI*****

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Μια νέα γαστρονομική σκηνή για τους επιλεκτικούς της γεύσης, ανοίγει στο Πλωμάρι στο χώρο του PORTO PLOMARI, του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου που από φέτος το εστιατόριο του θα είναι ανοιχτό στο κοινό.

Oι ξενοδοχειακές επιλογές με γαστρονομικό ενδιαφέρον δεν ήταν σύνηθες φαινόμενο τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που ώθησε τους επιχειρηματίες στο συγκεκριμένο τουριστικό πεδίο να επενδύσουν ποιοτικά. Έτσι το ξενοδοχείο PORTO PLOMARI, θέλοντας να προσθέσει περισσότερες παροχές για το κοινό, ανοίγει, τόσο το εστιατόριο, όσο και τις υπηρεσίες SPA που ανέλαβε ο συντοπίτης μας Ιωσήφ Γαληνός με την εταιρεία του Aeolian Executive Medical Spa Services.

Το «Λιτρίδι»

Ο γνωστός Chef, Γιώργος Χατζέλλης και η ομάδα του, μας υπόσχονται ότι θα ευχαριστηθούμε ένα περιποιημένο γεύμα κι ένα απολαυστικό ποτό στους χώρους του

εστιατορίου που βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Ο ίδιος επενδύει στο συμπύκνωμα των τοπικών γεύσεων που στηρίζονται πάνω σε βασικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το ούζο,το λάδι,τα μπαχαρικά,τα τυροκομικά προϊόντα αλλά και πολλά υλικά, ενώνονται σε μια πανδαισία και χαρίζουν στον επισκέπτη κουζίνα υψηλού επιπέδου με υπερχειλίζουσα νοστιμιά. Με ύφος ελληνικής γαστρονομικής δημιουργίας, με light και main menu, με μεσογειακή fusion κουζίνα, το «Λιτρίδι» έρχεται για να ανοίξει μια νέα εποχή στο κομμάτι της γαστρονομίας του νησιού που φαίνεται να κερδίζει σταδιακά έδαφος.

Για να βρεθείτε στο πρότυπο εστιατόριο, λαμπερό σαν βότσαλο (λιτρίδι) εξού και το όνομά του, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά κρατήσεις προκειμένου να απολαύστε το menu αλλά και το θαλασσινό αεράκι της ειδυλλιακής θέσης του ξενοδοχείου.

 

Ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό καθημερινά από τις 14:00

Τηλ κρατήσεων 2252031000

Προηγουμενο αρθρο

Ευρωβαρόμετρο-Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανησυχούν οι Έλληνες για τις συνέπειες στην καθημερινότητά τους

Επομενο αρθρο

“10 χρόνια έρευνας στα Ροδαφνίδια” στο ΠΙΟΠ