Επτά χρόνια φυλακή για την επίθεση κατά του Εαμάν Ουντίν στη Μυτιλήνη

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Σε επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χίου τον 32χρονο σήμερα δράστη της βάναυσης επίθεσης με θύμα τον 48χρονο σήμερα Εαμάν Ουντίν από το Πακιστάν.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2018 στο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης, όπου ο 29χρονος τότε Έλληνας, είχε επιχειρήσει να αφήσει το όχημα του σε χώρο στάθμευσης που προορίζεται για ανάπηρους.

Ο 45χρονος τότε Εαμάν, όταν το αντιλήφθηκε, του υπέδειξε να μετακινήσει το αμάξι σε άλλη θέση. Έξαλλος τότε ο οδηγός, βγήκε από το αυτοκίνητο, πήρε έναν λοστό και επιτέθηκε στο θύμα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον χώρο και εξαφανίστηκε. Τον άτυχο 48χρονο μετέφεραν στο νοσοκομείο άλλοι πελάτες που ήταν παρόντες στο συμβάν. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το θύμα, εκτός των άλλων χτυπημάτων, είχε υποστεί και κάταγμα στο δεξί του χέρι.

 

Ο Εαμάν, φτωχός βιοπαλαιστής, ήταν καθημερινά στον χώρο του σούπερ μάρκετ, προκειμένου να επιστρέφει πίσω στη βάση τους τα καρότσια που άφηναν οι πελάτες στο πάρκινγκ, εξασφαλίζοντας έτσι την καθημερινή του επιβίωση. Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Μυτιλήνης, χάριζε ακόμα και σημαιάκια στους πελάτες σε κάθε εθνική επέτειο.

Από τα χτυπήματα συνήλθε μήνες αργότερα, ενώ όλο αυτό το διάστημα βίωσε την πλήρη ανέχεια. Ακόμα και σήμερα φέρει λάμες και καρφιά στο χέρι του και κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει αν και πότε θα μπορέσει να τα αφαιρέσει.

Ο δράστης της επίθεσης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αιτούμενος αναβολή για μια ακόμη φορά, αίτημα που απέρριψε η έδρα, φροντίζοντας να του επιβάλει την ανώτερη ποινή για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

 

Προηγουμενο αρθρο

Η Σοφί μαγειρεύει Beef Wellington στη Μυτιλήνη:”Food has the unique power to unite”

Επομενο αρθρο

Από το «Λεμόνι και πράσινο πιπέρι» στην Ελβετία με ελληνικά πιάτα!