Αντίστροφη μέτρηση για την πίστωση του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους, με τα ποσά να αναμένεται να εμφανιστούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.
Η διαδικασία αφορά όσους χρειάστηκε να καταχωρήσουν τραπεζικό λογαριασμό ή να κάνουν διορθώσεις στις δηλώσεις τους μετά τις 13 Δεκεμβρίου 2025. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου 24.000 δικαιούχοι δεν έχουν ακόμα λάβει τα χρήματα.
πληρωμή αφορά όσους υπέβαλαν αρχική ή τροποποιητική δήλωση μεταξύ 13 και 30 Δεκεμβρίου 2025 για το φορολογικό έτος 2024.
Συγκεκριμένα, χρήματα θα πιστωθούν σε όσους:
- Υπέβαλαν τροποποιητική δήλωση για το 2024.
- Διόρθωσαν στοιχεία στον πίνακα 6 του Ε1, όπως πληροφορίες για τον εκμισθωτή, το ετήσιο μίσθωμα, αριθμό παροχής ή πρόσθεσαν δαπάνες για κύρια ή φοιτητική κατοικία που αρχικά δεν είχαν συμπεριληφθεί.
- Είχαν εκκρεμότητες στα στοιχεία τους που πλέον έχουν διευθετηθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.
Η πίστωση θα γίνει αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, χωρίς να χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια από τους δικαιούχους.







