Ένας γάτος-σταρ του Instagram στο Σίγρι!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Του αρέσουν τα ταξίδια και οι πειραματισμοί σε κάθε τι νέο.

Είναι ο Σοφοκλής Λαγίδης

Φέτος την  έβγαλε στο Σίγρι,  φιλοξενούμενος σπίτι μου και λάτρεψε το αραλίκι κάτω από την  κληματαριά. Όχι, ότι δεν πήγε και πουθενά αλλού,  αλλά η δροσιά κάτω από την κληματαριά τον κέρδισε με το που έφτασε στο σπίτι.

Ο Σοφοκλής γυρνάει τα βράδια. Είναι αυτό που λέμε νυχτοπερπατητής. Του αρέσει να κουτσομπολεύει τις αυλές , να μυρίζει και να κατουράει τα λουλούδια. Του αρέσει να γνωρίζει νέες ερωμένες  με το που θα βγεί η πούλια και ο αυγερινός και να επιστρέφει  με το που θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία  το ξημέρωμα σαν πραγματικό βαρόμετρο  για  να χωθεί στο πιο δροσερό σημείο του σπιτιού και να χουζουρέψει μέχρι να πεινάσει .

Έχει δικό του ίνσταγκραμ και δεκάδες φανατικούς φίλους  που θέλουν να ξέρουν πως περνάει την καθημερινότητά του αλλά και τις διακοπές του.

Είναι κοινωνικός –όσο χρειάζεται-και έχει γυρίσει όλο το αιγαίο, ταβέρνες, παραλίες και καλντερίμια  μέσα  στην ειδική κάμπινγκ  κάψουλα του . Ταξιδιάρης το λοιπόν!

Είναι όμορφος και ειλικρινής και ολίγον τι γκρινιάρης όταν χρειάζεται…

Έχει αυτό το προφίλ που μπορεί να διεκδικήσει ότι θέλει σε μια παρέα.

Λιγομίλητος αλλά ουσιαστικός, σε κερδίζει με το ανάστημα και τα μάτια του που σε κοιτάζουν  χωρίς αναστολές.

Μάλιστα είχε και προτάσεις  για διαφημίσεις προιόντων αλλά που να μπερδεύεται τώρα με συμβόλαια και γραφειοκρατία για ψωροδεκάρες..Μόνο το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο έμεινε για τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να αποκτήσει νέους θαυμαστές . «Σοφοκλίνιους».  Απλό, λιτό κι απέριττο.Όπως και ο ίδιος.

Του αρέσουν οι τέχνες και τα γράμματα ,παρακολουθεί ειδήσεις και διάφορες σειρές και καθαρίζει σχεδόν καθημερινά  τις  καλοσχηματισμένες ρίγες στο χνουδωτό του σώμα.Ο Σοφοκλίνιους μπορεί να μοιάζει με κεραμιδόγατο αλλά δεν είναι .Είναι ένα γατί που έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να  ενσωματωθεί στη δικιά μας έντονη και απρόσωπη Καθημερινότητα και το έχει καταφέρει πολύ καλά .

Είναι ένα γατί που ξέρει τι θέλει και χάρηκα πολύ που το γνώρισα έστω και μέσα από φευγαλέες  ματιές μέσα στον κήπο μου και την ολοζώντανη Πανσέληνο αυτό το καλοκαίρι .

Αφουγκράζομαι την πραγματικότητα του Σοφοκλή και χαίρομαι κι εγώ πλέον ιδιαίτερα την παχιά σκιά κάτω από την κληματαριά .Εύγε!

Ακολουθήστε τον γατούλη εδω!

https://www.instagram.com/sofoklinio/?fbclid=IwAR1QmmCB90ozQ_pPp3-QmFAyISWWDwv-rrL9jvt7OewT7BqFKzu652Fd9cA

Προηγουμενο αρθρο

Γιόγκα με φόντο το κάστρο του Μολύβου! 3ο Euphoria International Festival

Επομενο αρθρο

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα και ο χαμός στα social με τον Πλεύρη στο Υπουργείο Υγείας!