Εν αναμονή της χρηματοδότησης και για τον δρόμο «Καλό Λιμάνι-Αρχαία Άντισσα»

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προγραμματισμένες ευρείες παρεμβάσεις του Δήμου Δυτικής Λέσβου στην αστική και αγροτική οδοποιία αλλά και σε επικινδύνως φθαρμένα τοιχία αντιστήριξης σε πολλά χωριά.

Πιο συγκεκριμένα από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει τσιμεντοστρώσεις στον οικισμό των Βατερών, στον Σκουτάρο και στον Μόλυβο αλλά και στην Άγρα, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και σε άλλους οικισμούς.

Παράλληλα συνεχίζονται οι ανακατασκευές σε τοιχία αντιστήριξης και τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία «επιχειρούν» στη Στύψη, στο Υψηλομέτωπο, στην Άγρα, στο Λεπέτυμνο, στο Πετρί και στο Μόλυβο.

Τέλος ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στην Αγία Παρασκευή, οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον

Όπως είχε προαναγγελθεί από το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο,ολοκληρώθηκε η μελέτη του αγροτικού δρόμου «Καλό Λιμάνι-Αρχαία Άντισσα» μήκους 5,1 χλμ. με συνολικό προϋπολογισμό 1.961.601,81 ευρώ. Η μελέτη αυτή είναι η ένατη συνολικά μελέτη αγροτικών δρόμων που ολοκληρώνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου εκ των οποίων τρεις (3) έχουν ήδη δημοπρατηθεί, ένας (1) είναι προς δημοπράτηση και τέσσερις (4) είναι εν αναμονή της έγκρισης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

 

Προηγουμενο αρθρο

Οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσβάλλουν την πατρίδα μας κύριε Μητσοτάκη και όχι η ερώτηση μιας δημοσιογράφου

Επομενο αρθρο

Ο Οινοφόρος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού!