Δύο δημοσιογράφοι στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Λέσβου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

 

Οι δημοσιογράφοι Ελπίδα Ζαραδούκα και Νίκος Μανάβης στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το νομό Λέσβου για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η Ελπίδα Ζαραδούκα, είναι 28 ετών, ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αθήνα. Επαγγελματικά εξειδικεύεται κυρίως στο πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. Η Ελπίδα κατάγεται από το χωριό Λουτρά της Λέσβου.

Ο Νίκος Μανάβης είναι δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Μυτιλήνη, εξειδικεύεται στο αγροτικό – οικονομικό ρεπορτάζ. Έχει αναπτύξει αξιόλογη συνδικαλιστική δράση καθώς είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών). Παράλληλα είναι ελαιοπαραγωγός και από το 2019 είναι περιφερειακός σύμβουλος βορείου Αιγαίου εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά.

 

 

Με τη συμμετοχή της στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέλνει μήνυμα ανυπακοής και υψώνει σημαία αντίστασης και ανατροπής απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση και την πολιτική της, με κεντρικό σύνθημα «Η κυβέρνηση και η πολιτική κεφαλαίου, ΕΕ και ΝΑΤΟ ανατρέπονται! Με μαχητικούς αγώνες και με ισχυρή αντικαπιταλιστική Αριστερά».

Η ακρίβεια, ο πληθωρισμός οι ανισότητες, ο πόλεμος, ο ολοκληρωτισμός και η καταστολή είναι το υπόστρωμα που πάνω του αναπτύσσονται οι λαϊκές αντιστάσεις, στην Ελλάδα, στη Γαλλία σε ολόκληρη την ΕΕ και τον κόσμο. Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είναι ενίσχυση μιας δύναμης που δεν περιορίζεται στο πλαίσιο του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος που βάζει τα κέρδη και τις αγορές πάνω απ’ τις ζωές μας και το περιβάλλον.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποτελεί μια προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά η δυνατότητα μιας άλλης, αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς.

Προηγουμενο αρθρο

Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Μυτιλήνη

Επομενο αρθρο

“Πόσο άραγε πρέπει να κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή;”