Διήμερο προβολών του ντοκιμαντέρ «Μέχρι τη Θάλασσα» στη Λέσβο – Παρουσία του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου προσκαλεί το κοινό σε ένα ξεχωριστό διήμερο προβολών του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ «Μέχρι τη θάλασσα» του Μάρκου Γκαστίν. Το φιλμ, γυρισμένο στην Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Κ.Α.Τ., παρακολουθεί την πορεία νοσηλευόμενων τραυματιών που, ισορροπώντας ανάμεσα στην ελπίδα και την αποδοχή, δίνουν καθημερινή μάχη για να ξανακερδίσουν την αυτονομία τους.

Μετά από κάθε προβολή θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τον σκηνοθέτη Μάρκο Γκαστίν, τον Λευτέρη Μπάκα –έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της ταινίας και τέως Διευθυντή της Κλινικής του Κ.Α.Τ.– καθώς και με φυσιοθεραπευτές, θεραπευτές, θεραπευόμενους, φροντιστές και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αποκατάστασης.

Προβολές

  • Τρίτη 25/11/2025 – 20:00
    Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
  • Τετάρτη 26/11/2025 – 18:30
    Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

Είσοδος ελεύθερη


Επιπλέον, τη Δευτέρα 24/11/2025 στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Book and Art (Βάλια Μπαρμπατιώτη–Κομνηνάκη 5, Μυτιλήνη), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Μπάκα με τίτλο «Μέχρι τη θάλασσα», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
Best Cleaning Service in Dubai