Δ. Χαλκιώτης: Ένας Λέσβιος με τσαγανό στο Δήμο Αθηναίων

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Η εμπειρία του σε θεσμικά πόστα είναι πολύ μεγάλη και αποτελεσματική.

Ο Λέσβιος Δημήτρης Χαλκιώτης κάνει ένα βήμα στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα στο Δήμο Αθηναίων θέλοντας να προσφέρει τις γνώσεις του σε ότι αφορά στη σωστή δημόσια διοίκηση .Κάτι μάλιστα που το ξέρει πολύ καλά.

Τον πετύχαμε στην προεκλογική του εκστρατεία μαζί με τον συμπαθέστατο και επικοινωνιακό Παύλο Γερουλάνο όπου μας δήλωσε τα παρακάτω :

” Στο τιμητικό κάλεσμα του αγαπητού μου φίλου Παύλου Γερουλάνου για να συμμετάσχω στη μεγάλη προσπάθεια διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας, ανταποκρίθηκα θετικά, αποφασίζοντας να συστρατευθώ μαζί του. Γιατί ο Παύλος είναι οραματιστής και πραγματιστής συνάμα, ανθρώπινος και αποτελεσματικός. Γιατί ως ομάδα έχουμε όραμα και συγκροτημένο σχέδιο για την Αθήνα, μια πολυπολιτισμική, μια Αθήνα που χρειάζεται αναγέννηση.

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια ζω στην Αθήνα και ονειρεύομαι να την δω πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική, πιο συμμετοχική και πιο δίκαιη. Γιατί μέσα από την μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου, μπορώ να συνεισφέρω στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Γιατί με συνεπαίρνει το γεγονός πως ο Παύλος ξαναφέρνει την πολιτική στους πολίτες, αφού ακόμα και το πρόγραμμα το συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες.”

Προηγουμενο αρθρο

Οι 63 της Χριστιάνας Καλογήρου

Επομενο αρθρο

Ειρήνη Γεραγώτου: Μια Ναΐφ ζωγράφος στα Πάμφιλα!