Με την επιτυχημένη διεξαγωγή ημερίδας με θέμα «Το ελαιόλαδο στην προαγωγή της υγείας, της παράδοσης και της αειφόρου ανάπτυξης» ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου OliValue 2024/2025.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου εξέχοντες ομιλητές παρουσίασαν σημαντικές εισηγήσεις γύρω από την αξία του ελαιολάδου και τον ρόλο του στη διατροφή, την παράδοση και την ανάπτυξη.
Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαγωνιζόμενα ελαιόλαδα, ενώ ακολούθησε η απονομή των βραβείων.
Μεταξύ των διακριθέντων, το ελαιόλαδο “Όλβια” πρώιμης συγκομιδής της οικογένειας Τζώρτζη κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία των βιολογικών εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή ταυτότητά του.
