Μεγάλη διάκριση για τη Λέσβο και τον παραγωγό Χαράλαμπο Γαζή, ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Βιολογικό Ελαιόλαδο” στον φετινό διαγωνισμό OliValue 2024-2025!
Ο διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) και της Άξιον Εκδοτικής, ξεχώρισε για την επιστημονική του εγκυρότητα και τη σύνδεσή του με την πραγματική αγορά ελαιολάδου.

Η βράβευση κορυφώθηκε μέσα από την πολυεκδήλωση «Το ελαιόλαδο στην προαγωγή της υγείας και της αειφόρου ανάπτυξης», που πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Εκεί, φοιτητές και ακαδημαϊκοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα βραβευμένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, μεταξύ των οποίων και το “Λέσβος Βιολογικά” του Χαράλαμπου Γαζή, ανακαλύπτοντας τη γεύση, το έντονο φρουτώδες άρωμα και τις πολύτιμες φαινολικές ενώσεις που χαρίζουν στο ελαιόλαδο τη μοναδική του αξία.
Ο OliValue έχει ως στόχο να αναδείξει τα κορυφαία εξαιρετικά ελαιόλαδα, γεφυρώνοντας την παραγωγή με την κατανάλωση και ενισχύοντας τη σύνδεση του ελληνικού προϊόντος με τη γνώση και την ποιότητα.