Χάλκινο μετάλλιο για τον Ζούρο-Καρδάτο Κωνσταντίνο στο Balkan Cup G1 – Νέα διάκριση για τον Αθλητικό Σύλλογο Μυτιλήνης Taekwondo

Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Μυτιλήνης Taekwondo, καθώς ο αθλητής Ζούρος-Καρδάτος Κωνσταντίνος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Balkan Cup G1, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε κορυφαίους αθλητές από πολλές βαλκανικές χώρες, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και δυνατές αναμετρήσεις. Ο Κωνσταντίνος, με εξαιρετική παρουσία και μαχητικότητα, κατάφερε να ξεχωρίσει, φέρνοντας στη Μυτιλήνη μια διάκριση που τιμά τόσο τον ίδιο όσο και το σύλλογο.

Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον Α.Σ. Μυτιλήνης Taekwondo, τη σοβαρότητα της προετοιμασίας και την αγάπη για το άθλημα. Ο σύλλογος συνεχίζει να αναδεικνύει νέους αθλητές που ξεπερνούν τα τοπικά όρια και κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διεθνές επίπεδο.

Οι προπονητές και οι συναθλητές του συνεχάρησαν τον Κωνσταντίνο για τη διάκρισή του, τονίζοντας πως τέτοιες επιτυχίες δείχνουν τη δύναμη της προσπάθειας και της αφοσίωσης.

Θερμά συγχαρητήρια στον Ζούρο-Καρδάτο Κωνσταντίνο για το χάλκινο μετάλλιο και στον Αθλητικό Σύλλογο Μυτιλήνης για τη σταθερή του πορεία στον χώρο του Taekwondo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
Best Cleaning Service in Dubai