Από το Hot Spot… στον ΑΡΗ!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Από τη Gazzeta διαβάζουμε πως η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Κρις Ουάμπα από το Κογκό. Ο Κρις παρέμεινε ενάμιση χρόνο στη Λέσβο όπου έφτασε από τις ακτές της Τουρκίας ζητώντας άσυλο στη χώρα μας. Έτσι καταφέραμε κι εμείς να θαυμάσουμε το ταλέντο του, τη συνέπεια, την πειθαρχία και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό αλλά και να γνωρίσουμε ένα παιδί με ξεχωριστό ήθος και ευγένεια. Συγχαρητήρια από όλους τους ανθρώπους στη Λέσβο που είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν Κρις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Christ Wamba BouassouJoachim Mossai Fiddle. O Christ Wamba αγωνίζεται στις θέσεις “2”-”3”-”4”, έχει ύψος 2,01μ. και είναι γεννημένος στις 11/12/2000 στο Κονγκό.

Ο ΑΡΗΣ θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του Κονγκολέζου guard/forward, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε σχολείο της πατρίδας του και στη συνέχεια πραγματοποίησε το ταξίδι στην Ευρώπη, για να μπορέσει να αγωνιστεί επαγγελματικά.

Έφτασε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη πέρυσι (προπονήθηκε κοντά στον Γιώργο Μπαλογιάννη στον Αστέρα Σίνδου) και τους τελευταίους μήνες συμμετέχει στις προπονήσεις και την προετοιμασία του ΑΡΗ, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου και του τεχνικού του επιτελείου.

Η ομάδα ξεχώρισε τον παίκτη μέσα από το Athlenda Career Program και τα σωματικά του προσόντα και η πρόοδος που έδειξε στις προπονήσεις έπεισαν τον προπονητή του ΑΡΗ να τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά. Πλέον ο Christ Wamba αποτελεί μέλος της οικογένειας των “κίτρινων”.

Πρόκειται για έναν αθλητή με εντυπωσιακά σωματικά και αθλητικά προσόντα και μεγάλη θέληση, που αντικατοπτρίζει την επιλογή του ΑΡΗ να επενδύσει στο μέλλον, στηρίζοντας νέα και ταλαντούχα παιδιά.»

Προηγουμενο αρθρο

Όχι στην πρόωρη “καταδίκη” από την κοινή γνώμη, λέει ο δικηγόρος της Σάρα Μαρντίνι

Επομενο αρθρο

Δεν σώθηκε τελικά ο “Άγιος Νικόλαος” στο Πλωμάρι. Συνεχίζεται το έγκλημα κατά της ναυτικής μας παράδοσης