Από την “Σμύρνη μου αγαπημένη” στην …αγαπημένη του “Σμύρνη”!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Μια ευχάριστη έκπληξη έκανε ο Μπουράκ Χακί στην Έυα και τον Σανταν ιδιοκτήτες του εστιατορίου “Σμύρνη” στα Πάμφιλα. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη όπου πρωταγωνιστεί,  ο διάσημος ηθοποιός Μπουράκ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη “Σμύρνη” για να δει τους αγαπημένους του φίλους αλλά και να δοκιμάσει νοστιμιές τους από την πατρίδα του αλλά και τη Λέσβο!

Η Εύα, ο Σαντάν και η υπέροχη κουζίνα της Σμύρνης που βρίσκονται στα Παμφιλα μαγείρεψαν πρόσφατα για τους συντελεστές της ταινίας. Η Σμύρνη είναι ένας ζεστός χώρος με την πινελιά της Εύας του Σαντάν αλλά και της Ειρήνης σας περιμένει για να δοκιμάσετε το έσμέ πατλιτζάν, το τσιτμέ, το τερμπιελί ταβούκ και φυσικά το χουνκιάρ μπεγεντί του Σαντάν, μια συνταγή του πατέρα του που είχε τη δική του λοκάντα στη Σμύρνη.

 

 

Ο Μπουράκ Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Οικονομετρίας) του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Ξεκίνησε τη καριέρα του στο χώρο του θεάματος ως μοντέλο και ασχολήθηκε με το modeling για τουλάχιστον δέκα χρόνια. Συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας, διαφημιστικές καμπάνιες και έλαβε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς. Το 1994 βραβεύτηκε ως το “Καλύτερο Μοντέλο της Τουρκίας”. Στο διάστημα 1995-2003 συνεργάστηκε με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, κυρίως σε Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ελβετία.

Ακόμη, το 1995 ψηφίστηκε ως το 4ο καλύτερο μοντέλο φωτογραφίας στο διαγωνισμό Manhunt International στην Αυστραλία ενώ το 1997 εκπροσώπησε την Τουρκία στο διαγωνισμό Meditterranee στην Τυνησία και βγήκε 2ος.

Το υποκριτικό του ντεμπούτο, έγινε το 2000, μέσα από τη σειρά «Zehirli Çiçek».

Προηγουμενο αρθρο

Τα Playmobil στο Μουσεία του ΠΙΟΠ παίζουν το… 1821

Επομενο αρθρο

“Να υπερασπιστούμε αυτό το χώρο που αγαπάμε από κάθε κακόβουλη επέμβαση”