Εμπειρία και συνέπεια 20 χρόνων!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ταμειακές Μηχανές – Φωτοτυπικά – Υπολογιστές – Αναλώσιμα

Γιώργος Ανδριώτης

Αναζητήστε ότι πιο σύγχρονο και λειτουργικό για τον εξοπλισμό του γραφείου, της επιχείρησης ή ακόμα και για  προσωπική σας χρήση, στο νέο κατάστημα του Γιώργου Ανδριώτη, στην οδό Αγίας Ειρήνης 3 (στο Π), στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για μια άρτια στελεχωμένη επιχείρηση η οποία παρ’ ότι έχει ξεκινήσει να λειτουργεί σχετικά πρόσφατα, από το Σεπτέμβριο του 2013, είναι σε θέση όχι μόνο να σας προμηθεύσει με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις χάρη στην τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του κ. Γιώργου Ανδριώτη ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών πάνω από 22 χρόνια.

Το κατάστημα είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για το λόγο αυτό, οι τεχνικοί του καταστήματος πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε εργασία ή αποκατάσταση ανταλλακτικών, σας κάνουν εντελώς δωρεάν εκτίμηση βλάβης και αφού σας ενημερώσουν σχετικά, προχωρούν κατόπιν σε οποιαδήποτε επισκευή ή παρέμβαση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε: Ταμειακές Μηχανές νέας τεχνολογίας και Ιαπωνικής προέλευσης CITIZEN, Υπολογιστές, Οθόνες, προγράμματα (software), Εκτυπωτικά OKI, RICOH, Τηλεφωνικά Κέντρα NEC, PANASONIC, Fax OKI, PANASONIC, PHILIPS, Εμπορικά Προγράμματα Πήγασος – TESAE, Φωτοαντιγραφικά SHARP, KONICA, RICOH, καθώς επίσης και Σταθερή Τηλεφωνία, Αναλώσιμα και διάφορα άλλα.

Παράλληλα εκτός από πώληση παρέχονται και υπηρεσίες service σε ότι αφορά: αφαίρεση ιών/spyware, εγκατάσταση προγραμμάτων, format, backup, συνδέσεις Internet, αναβαθμίσεις κλπ.

Ειδικά για τους δυο επόμενους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ισχύει η εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά για τις νέας τεχνολογίας Ταμειακές Μηχανές CITIZEN, CTR210 με 275€ και CTR410 με 325€. (Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22510 40677, 6976 299694 και email: andriotis.ge@gmail.com

 

 

 

 

 

Προηγουμενο αρθρο

Ψηφίστε…

Επομενο αρθρο

«Εμάς δεν μας τραβάνε από τα μανίκια τα συμφέροντα»