Αναστασία Αντωνέλλη: «Το βαρέλι στο Μαξίμου στερείται και πάτου»

Την έντονη αντίδρασή της για την απόρριψη του αιτήματος του Περιφερειάρχη για άρση της απαγόρευσης διακίνησης τυροκομικών προϊόντων εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλλη με ανάρτησή της στρέφοντας τα βέλη της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μακάριο Λαζαρίδη. Ωστόσο, είναι φανερό πως η Αναστασία Αντωνέλλη εκφράζει τη δυσαρέσκειά της με σαφήνεια.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά πως η στάση που τηρεί η Αναστασία Αντωνέλλη σχετίζεται με τη διασφάλιση των τοπικών κοινωνιών.

“Απαράδεκτο έκρινε το αίτημα του Περιφερειάρχη για άρση της απαγόρευσης διακίνησης των τυροκομικών προϊόντων η μεγίστου ήθους προσωπικότητα της Κυβερνήσεως κ. Λαζαρίδης… Τι να πεις; Προφανώς το βαρέλι στο Μαξίμου στερείται και πάτου… Α, ναι, διέψευσε και το ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με το υπουργείο!!! Διότι λέει… συνομίλησε με τον βουλευτή του κόμματος και… κτηνοτρόφους (με κομματική ταυτότητα άραγε;) σε τηλεδιάσκεψη…. Όχι να καταργηθούν οι ΟΤΑ, δεν το είπε. Ακόμα. «Ο ωραίος» και δια τούτο διορισθείς – κατά δήλωσή του –… Προφανώς μας χρειάζονται ως σάκο του μποξ της δίκαιης λαϊκής οργής, για όσα όφειλαν να έχουν κάνει και δεν έκαναν, προκειμένου να μην καταρρεύσει η τοπική κοινωνία από την κρίση του αφθώδους. Οι άριστοι….” Είναι σαφές ότι η Αναστασία Αντωνέλλη αναδεικνύει με τα λόγια της τα διαχρονικά προβλήματα του κλάδου. Εξάλλου, η Αναστασία Αντωνέλλη έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα για όλα αυτά τα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ