Άλλη μια παραλία μπαζώθηκε στη Μυτιλήνη

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:
Σχόλιο του Μιχάλη Μπάκα
Την επόμενη φορά που κάποιος/α θα σας παραπονεθεί γιατί δεν έχουμε στην πόλη της Μυτιλήνης ωραίες παραλίες δείξτε του αυτή την φωτογραφία. Άλλο ένα μπάζωμα σε μια παραλία και ένα τοιχίο 6 μέτρων ύψους λίγα μέτρα/εκατοστά από την ακτή στο Καλαμάρη, που θέλουμε μαλλιστα να γίνουν και τουριστικές επενδύσεις. Στην παραλία αυτή έκαναν το μπάνιο τους όλα αυτά τα χρόνια γείτονες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν το αυτοκίνητο τους να πάνε κάπου μακριά..ποιος νοιάζεται για εμάς? Εδώ έχουμε το εργοστάσιο της ΔΕΗ δίπλα στα σπίτια μας και δεν νοιάζονται οι “άρχοντες” μας.
Και κάπως έτσι, όπως θυμούνται οι παλιότεροι, μπαζωθηκε και η παραλία της Επάνω Σκάλας, η παραλία στα Τσαμακια, η παραλία στον Μακρύ Γιαλό και όλη η παραλία στη νότια πόλη από τον πύργο του Γιαννέλη μέχρι το αεροδρόμιο.
Εκατοντάδες χρόνια χρειάζονται για να γίνει μια παραλία, τα ποτάμια με τα φερτά υλικά τις δημιουργούν (τα μπαζωσαμε και αυτά) και κάπως έτσι το 2023 η Δημόσια Διοίκηση συνεχίζει σε αυτό το νησί να λειτουργεί λες και είμαστε ακόμα στην Οθωμανική περίοδο με ρουσφέτια, χάρες σε ημέτερους κλπ…
Αφεριμ….
Προηγουμενο αρθρο

Άλλο ένα ταλαιπωρημένο “ζωντανό” εντόπισαν τουρίστες

Επομενο αρθρο

Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης – Ποιοι έμειναν εκτός