Αλάτι από ήλιο και θάλασσα

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα αναγράφει η συσκευασία με μεγάλα γράμματα. Γι’ αυτό το αλάτι του Γλάρου από τη βιοτεχνία αλατιού του Ιωάννη Χατζηπαρασκευά στο Λισβόρι δεν είναι πάντα σπυρωτό, αλλά σβολιάζει λόγω υγρασίας. Μικρό το κακό, πολύ μεγαλύτερο το καλό.

Το βάζω μέσα σε ένα μπωλάκι και το τρίβω με τα δάχτυλα επάνω από το φαγητό. Έχει νοστιμιά, πιάνει, και κυρίως, είναι ντόπιο, από το νησί και τις θάλασσές μας. Η βιοτεχνία επεξεργάζεται ντόπιο φυσικό, θαλασσινό αλάτι το οποίο συλλέγεται από τις αλυκές του νησιού και διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής επεξεργασίας του. Είναι το …ορεκτικό μου πριν από κάθε τσιμπούσι, μαζί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μυτιλήνης.

Νικολέτα Μακρυωνίτου για την Εφημερίδα Πολιτικά

 

Προηγουμενο αρθρο

Το κάστρο της Μολύβου επισκέψιμο ξανά για το κοινό

Επομενο αρθρο

Τι είπαν τελικά οι δύο άντρες;

Call Now Button