Εκδηλώσεις στο Αρχοντικό Γεωργιάδη και στο Επιμελητήριο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

14/6 η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου, η επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης (Σ.Ε.Α.Δ..Σ.Ο.Μ) διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στις 14 και 15 Ιουνίου, αντίστοιχα.
Το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00 μ. μ. στο Αρχοντικό «Γεωργιάδη», στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί προβολή δύο ντοκιμαντέρ με κεντρικό θέμα «Τα προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών» που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας και την ανάδειξη, γενικότερα, της σημασίας του εθελοντισμού. Στα πλαίσια της προβολής θα υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού των ντοκιμαντέρ ή μικρών τοποθετήσεων.
Ακολούθως, την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Εθελοντικών Ομάδων/Συλλόγων της ν. Λέσβου, που δραστηριοποιούνται σε θέματα, αιμοδοσίας, με βασικό στόχο την εξεύρεση λύσεων πάνω σε κοινά προβλήματα σε σχέση με το ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας και με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη: α) διαύλων επικοινωνίας μεταξύ των Συλλόγων και β) κοινών στρατηγικών.
Η είσοδος και στις δυο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προηγουμενο αρθρο

Επιτακτική ανάγκη η επαναλειτουργία του «Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βρύσας»

Επομενο αρθρο

Μιχάλης Ψύλος : Από τον Ράιχενμπαχ στον Ράιχενμπαχ