«48 Ώρες»: Με μια εκρηκτική συναυλία στα Τσαμάκια έκλεισε το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης

Με μια εκρηκτική εμφάνιση των «48 Ωρών» ολοκληρώθηκε το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης στα Τσαμάκια, χαρίζοντας στο κοινό μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Με μια εντυπωσιακή συναυλία από το συγκρότημα «48 Ώρες», ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Αυγούστου το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης, στα Τσαμάκια. Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας έδωσε δυναμικά το «παρών» στην τελευταία συναυλιακή βραδιά της διοργάνωσης, η οποία εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη θετική ενέργεια, ρυθμό και αμείωτο κέφι μέχρι αργά.

Με γνωστές επιτυχίες, δυνατές ερμηνείες και την χαρακτηριστική σκηνική παρουσία του συγκροτήματος, το φεστιβάλ έριξε αυλαία με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβεβαιώνοντας πως η πόλη έχει πλέον θεσμοθετήσει μια διοργάνωση που δίνει ρυθμό, ζωντάνια και καλοκαιρινή διάθεση στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ