Η μοτοσικλέτα του προσέκρουσε σε τοιχίο μετά από εκτροπή στο δρόμο Μόριας – Μυτιλήνης
Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε στη Λέσβο, αυτή τη φορά στο οδικό δίκτυο Μόριας – Μυτιλήνης, όπου ένας 30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από εκτροπή του οχήματός του.
Το ατύχημα σημειώθηκε χθες, 10 Απριλίου, με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, να βγαίνει από την πορεία της, να προσκρούει σε τοιχίο και στη συνέχεια να ανατρέπεται στο οδόστρωμα.
Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος ο 30χρονος οδηγός υπέστη σοβαρό τραυματισμό, ενώ η υπόθεση έχει περάσει ήδη στο στάδιο της προανάκρισης από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς και τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή της μοτοσικλέτας.
Το νέο αυτό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στο οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ αναμένονται περισσότερα στοιχεία από την εξέλιξη της έρευνας.







