Search

Οι “γκουλέτες” φώτισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης και μας ταξίδεψαν!

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η νυχτερινή λήψη του αγαπημένου μας φωτορεπόρτερ Γιώργου Παπαδοπούλου που συνέλαβε με το φακό του την απόλυτη ομορφιά! Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έφτασαν χθες 26 ξύλινα, παραδοσιακά σκαριά, ιστιοφόρα. Οι γκουλέτες όπως λέγονται έφτασαν χθες από την Κωνσταντινούπολη  στο λιμάνι της Μυτιλήνης, για έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα που γίνεται χρόνια τώρα στο νότιο αιγαίο και φέτος  εντάθηκαν και νησιά του βορείου Αιγαίου.

Τα ιστιοφόρα με τα πληρώματά τους αναχώρησαν σήμερα το πρωί με προορισμό Χίο  Σάμο όπου θα προστεθούν κι άλλα και στο νότιο αιγαίο θα καταλήξουν πάνω από 120 τέτοια σκάφη. Πρόκειται για άλλη μια προσπάθεια τόνωσης και παράταση του τουρισμού στα νησιά όπως είπε στο σταθμό μας ο τουριστικός πράκτορας Άρης Λαζαρής που διοργάνωσε του Βορείου Αιγαίου. (Πηγή ΕΡΤ).

Αυτή είναι μια φωτογραφία για την τουριστική προβολή του νησιού μας που ταξίδεψε μέσω του διαδικτύου σε πείσμα των μΜΜΕ που εξακολουθούν να δυσφημούν τον τόπο μας με fake news και στοχευμένα δημοσιεύματα.