Search

ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ: «Μετράει λίγους μήνες αλλά βρήκε ήδη το κοινό της»

Τη λες μοντέρνα κουζίνα.

Αλλά κυρίως τη λες νόστιμη .

Εδώ και μερικούς μήνες άνοιξε η «Κόκκινη πατάτα» στην Κομνηνάκη και βέβαια από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας φάνηκε ο χαρακτήρας του εστιατορίου που φέρνει μια νέα πρόταση στην πόλη.

Σπουδαία υλικά με μεράκι και πολύ προσοχή «χαϊδεύονται» με αγάπη για να καταλήξουν στο πιάτο σας ! Straight  συνταγές αλλά και άλλες πιο κομψές και περίτεχνες, όπως η φάβα με το χταπόδι ή το γεμιστό καλαμάρι, με ατού τα συνοδευτικά τους που  στολίζουν την κάθε επιλογή σας, είναι κάθε άλλο από τα συνηθισμένα! Ο σεφ βάζει τον προσωπικό του χαρακτήρα σε κάθε τι που φτιάχνει και είναι σαν να μαγειρεύει για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στα τοπ του εστιατορίου, το συγκρατημένο αλλά εντυπωσιακό μενού καθώς και το σέρβις που σου δίνει την ελευθερία να αισθανθείς άνετα και βολικά αμέσως.

Η «Κόκκινη πατάτα» βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης , την Κομνηνάκη, όπου μπορεί κανείς παράλληλα να γευθεί τους πειραματισμούς του σεφ αλλά και την κίνηση του πεζόδρομου της πόλης που έχει αποκτήσει χαρακτήρα κι έχει δώσει άλλο αέρα και πολλές προτάσεις  εστίασης. Δοκιμάστε για αρχή την ομώνυμη σαλάτα, την καπνιστή μελιντζάνα  και το ριζότο θαλασσινών. 

Στα συν, η λίστα κρασιών αλλά και αυτά που θα σας προτείνει η ομάδα του εστιατορίου  ώστε να δένουν με τις γεύσεις σας…

.
Κομνηνάκη 9
Μυτιλήνη

Κρατήσεις στα τηλ:
📱6970940710
☎️2251300758