Search

Η “Ερωτευμένη Σαπφώ” ταξίδεψε στη Χαλκίδα και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Πριν λίγες μέρες, η Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας Λέσβου, είχε την χαρά και την τιμή να συμμετέχει σε μία μοναδική Γαστρονομική – Οινική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Οινολόγος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στο ΧΕΝΙΑ Urban Food Cocktail Cafe, ένα πανέμορφο Grande Restaurant στην Χαλκίδα!

Σε αυτό Οινολόγος της Κοιν ΣΕΠ Γιώργος Τσαπουρνιώτης παρουσίασε στο κοινό της Χαλκίδας ένα ημίγλυκο λευκό κρασί, την “ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΑΠΦΩ”..

“Γευτήκαμε καταπληκτικά γευστικά πιάτα, τα οποία κάθε φορά συνοδεύονταν από εξαιρετικά κρασιά…και όλα τα παραπάνω, εναρμονιστήκαν με υπέροχη μουσική και τραγούδια από το μουσικό σχήμα COCKTAIL! ” σημειώνουν οι άνθρωποι του Ηφαίστειου Ανεμώτιας

“Ένα συλλεκτικό σαγηνευτικό λουλουδένιο αρωματικό κρασί, μικρού αριθμού εμφιάλωσης, από διαλεχτά σταφύλια της Βορειοδυτικής Λέσβου (Ερεσό), το οποίο ομολογουμένως κέρδισε τις εντυπώσεις..!”

Η ΚοινΣΕπ Ανεμώτια ευχαριστεί θερμά το ΧΕΝΙΑ Urban Food και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Πολλάλη, “για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει, για να προβάλλουμε το κρασί μας στον πανέμορφο χώρο του, που αναδεικνύει απερίφραστα το ποιοτικό φαγητό και τα Premium κρασιά..!

Επίσης ευχαριστούμε τον Οινολόγο μας Γιώργο Τσαπουρνιώτη, γιατί η συμβολή του τόσο στην Οινοποίηση των κρασιών μας, όσο και στην προβολή και προώθησή τους, είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική και είναι για μας, ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές, σε αυτή την σταθερή ανοδική οινική πορεία που έχει το Οινοποιείο μας τα τελευταία χρόνια..!

Τέλος ευχαριστούμε το κοινό της Χαλκίδας για την θετική αποδοχή που είχε στο κρασί μας και ευελπιστούμε ότι στο εγγύς μέλλον θα βρεθούμε και θα συναντηθούμε ξανά, για να παρουσιάσουμε όλα τα κρασιά του Οινοποιείου μας, σε αυτή την πανέμορφη πόλη..!”