Search

Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών πληροφορικής Computer Studies

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών πληροφορικής Computer Studies Μυτιλήνης, ιδρύθηκε το 2006 στην πόλη της Μυτιλήνης με σκοπό την ποιοτική εκπαίδευση πληροφορικής σε παιδιά & ενήλικες.

Το Computer Studies Μυτιλήνης διαθέτει ένα μοντέρνο χώρο εκπαίδευσης, που βρίσκεται στο κέντρο της Μυτιλήνης, στη διεύθυνση Ερεσού 17. Το κέντρο σπουδών Πληροφορικής από το 2011 έχει ανοίξει υποκατάστημα στην Αγιάσο, πλησίον του Αναγνωστηρίου, με ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη σπουδών την κα. Μπάτσιου Παρασκευή (Παρούλα).

Το «Computer Studies Μυτιλήνης» αποτελεί το μοναδικό για την πόλη της Μυτιλήνης Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Cambridge. Το κέντρο σπουδών πληροφορικής παρέχει πιστοποίηση στην εκμάθηση  ηλεκτρονικών υπολογιστών τόσο σε Βασικές δεξιότητες (Word, Excel, Internet,  Powerpoint, Access και Windows) όσο και σε Εξειδικευμένες όπως Photoshop, Dreamweaver, Flash,Cinema 4D, Προγραμματισμό γλώσσας C και C++, Autocad, Java, Php και πολλές άλλες.

Computer-Studies-Mytilini-cambridge

Τα προγράμματα σπουδών πραγματοποιούνται σε  ολιγομελή τμήματα, έως  τεσσάρων (4) ατόμων. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους και υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων καθηγητών. Τα τμήματα διακρίνονται  σε Παιδικά, Εφηβικά, και Ενηλίκων.

Απευθυνόμαστε σε Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες!

Παιδιά και Έφηβοι
Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών για τα Ελληνικά δεδομένα. Οι μαθητές εκπαιδεύονται σε ένα γενικό πεδίο γνώσεων πάνω στην επιστήμη των υπολογιστών παρακολουθώντας συγκεκριμένες τάξεις, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να πιστοποιούν τις βασικές δεξιότητες στη χρήση Η/Υ αποκτώντας ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, όπως είναι  το Cambridge.

Ενήλικες

Επίσης υπάρχουν τμήματα για ενήλικες αρχάριους ή προχωρημένους, άνεργους, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων όπως γιατροί, δικηγόροι κ.α., φοιτητές με στόχο την εκμάθηση προγραμμάτων αυτοματισμού γραφείου, εμπορικά πακέτα, γλώσσες προγραμματισμού, καθώς επίσης εξειδικευμένα σχεδιαστικά προγράμματα. Μέσα από ταχύρυθμους κύκλους σπουδών, οι ενήλικοι μπορούν να σπουδάζουν σε ευέλικτους χρονικά ρυθμούς τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν.

class660

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 45495
email: computerstudiesmit @ yahoo. gr