Για λόγους ασφαλείας πτήσεων, υπενθυμίζεται ότι η ανύψωση χαρταετών και η χρήση drone κοντά στον Αερολιμένα Μυτιλήνης δεν επιτρέπονται.
Με αφορμή τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας, οι Αρχές υπενθυμίζουν στους πολίτες ότι δεν επιτρέπεται η ανύψωση χαρταετών στις περιοχές πλησίον του Αερολιμένα Μυτιλήνης, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των πτήσεων.
Οι απαγορευμένες περιοχές περιλαμβάνουν:
- Βαρειά
 - Βίγλα
 - Νεάπολη
 - Κράτηγος
 - Παραθαλάσσια τμήματα της επαρχιακής οδού
 
Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται και η χρήση drone (ΣμηΕΑ) κοντά στον αερολιμένα. Οι χειριστές των drone οφείλουν να λαμβάνουν ενημέρωση από τις Αρχές Εναέριας Κυκλοφορίας για τις ζώνες όπου απαγορεύεται η πτήση.
Η τήρηση αυτών των μέτρων είναι ζωτικής σημασίας για την αδιάλειπτη και ασφαλή εκτέλεση των πτήσεων.
								
								
								
								
															
								
															
								
								
								





