Στούντιο “Notis – Petros, fine art photography”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Στούντιο “Notis  – Petros, fine art photography”

Αιχμαλωτίζουμε τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής σας!

Οι  «μάγοι» της φωτογραφίας, Πέτρος Σουσαμλής και Νότης Σαλβάρας, κάνουν τις ξεχωριστές σας στιγμές, πιο όμορφες από ποτέ!

Στο νέο χώρο που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ειρήνης 3Β στο (Π), έχει δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και οργανωμένο showroom με στόχο την παρουσίαση της δουλειάς τους έτσι ώστε να γίνεται σε έναν όμορφο μοντέρνο και υψηλής αισθητικής χώρο, αντάξιο της σημασίας που έχει για τους πελάτες ο γάμος, ή η βάφτιση του παιδιού τους, καθώς και της ποιότητας της δουλειάς που προσφέρεται.
Με πολύ όρεξη για δημιουργία και με την εμπειρία που έχουν στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, τόσο ο Νότης όσο και ο Πέτρος, σας περιμένουν να δημιουργήσετε μαζί εικόνες όπως τις φανταζόσασταν και τις ονειρευόσασταν.

notispetros_03

Σκοπός και των δυο είναι η αφήγηση της ιστορίας σας χωρίς λόγια, μόνο με εικόνες … Η αποτύπωσή τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξανανιώθετε την κάθε στιγμή και τα συναισθήματά της, όσα χρόνια κι αν περάσουν…

Ο Γάμος και η Βάπτισή σας δεν θα είναι μόνο οι glamour φωτογραφίες περιοδικού. Θα περιέχουν γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, εντάσεις, κλάμα, αγάπη, έρωτα, φιλιά …
Κι όλα αυτά θα βρίσκονται μέσα στις φωτογραφικές και κινηματογραφικές λήψεις….
Ο Πέτρος και ο Νότης θέλουν κάθε αποτύπωση να σημαίνει κάτι για σας …. Όπως λένε οι ίδιοι, «Το “ωραία φωτογραφία”  δεν μας αρκεί… Μας ικανοποιεί , όταν τελειώσει το ταξίδι ανάμεσα στις εικόνες μας, κινούμενες ή μη , να νιώθετε ότι σας έχουμε βοηθήσει να γυρίσετε πίσω τον χρόνο και να τα νιώσετε όλα…. Πάλι τότε, πάλι εκεί….
Το μόνο που θέλουμε να ακούμε στο τέλος είναι “Ευχαριστούμε για το ταξίδι…”…».
Με την προσοχή που σας αξίζει, θα δώσουν τη δική τους ματιά στις πιο ευτυχισμένες εικόνες της ζωής σας.

notispetros_05

Στο Showroom όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα πρώτο δείγμα από τις υπηρεσίες που παρέχονται, καθώς επίσης και δείγματα από άλμπουμ με τις συλλογές που υπάρχουν, ώστε να πάρουν ιδέες και να διαμορφώσουν τις δικές τους προσωπικές απαιτήσεις. Επίσης θα έχετε την πολυτέλεια να πιείτε τον καφέ σας, να γνωριστείτε καλύτερα με τους φωτογράφους και να δομήσετε την καλύτερη δυνατή συνεργασία  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

notispetros_04

Ο Πέτρος Σουσαμλής και ο Νότης Σαλβάρας σας περιμένουν να κλείσετε μαζί το ραντεβού σας και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί, το πώς κάποιες από τις όμορφες στιγμές που έχετε ονειρευτεί για σας και τα παιδιά σας, μπορούν να τις κάνουν πραγματικότητα…

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22513 01697 & 22510 24248

 

notispetros_01

 

 

 

 

Προηγουμενο αρθρο

Η κυβέρνηση ακούει;

Επομενο αρθρο

ΑI WEI WEI –Καλλιτέχνης –Ακτιβιστής«Η τέχνη πάντα θα έχει τον τελευταίο λόγο…»