“ΝATASSA PANAYIOTIS downtown”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μαλλιά που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα!

Σε ένα μοντέρνο χώρο στην καρδιά της Μυτιλήνης, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου του Δήμου (Ελευθερίου Βενιζέλου 15 και Ναυμάχου Παπανικολή),  άνοιξε πριν από ένα εξάμηνο περίπου το νέο υψηλής αισθητικής κομμωτήριο “ΝATASSA PANAYIOTIS downtown”.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα του επιτυχημένου διδύμου της Νατάσσας και του Παναγιώτη Αντωνακέλλη, που για πολλά χρόνια τώρα όχι μόνο μας φροντίζουν και μας ομορφαίνουν, αλλά και μας ενημερώνουν  με όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του Hair Styling.

Με γνώμονα πάντα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, την παροχή αξιόπιστων, μοναδικών στο χώρο υπηρεσιών, καθώς και την προσήλωση στη μόδα και την υψηλή αισθητική της κομμωτικής το κομμωτήριο “ΝATASSA PANAYIOTIS downtown” ήρθε να μας ανανεώσει και να μας κάνει να νιώσουμε πολύ καλύτερα.

ANTONAK

Η φιλοσοφία του κομμωτηρίου ακολουθεί την τάση της εποχής που επικεντρώνεται στον σεβασμό προς την ψυχολογία, αλλά και την προσαρμογή της τελευταίας τάσης της μόδας αναλόγως με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του ατόμου. Αφεθείτε λοιπόν στα έμπειρα χέρια του Παναγιώτη και των συνεργατών του και απολαύστε τη νέα σας εμφάνιση κάθε στιγμή.

ANTONAK4

Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση από τις μεγαλύτερες σχολές του εξωτερικού, καθώς και η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου σας εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Στο κομμωτήριο θα βρείτε επώνυμα προϊόντα καθώς και τις καλύτερες ποιότητες Hair Extension που υπάρχουν στην αγορά. Η εμπειρία του Παναγιώτη τόσο στην επιλογή χρώματος, όσο και στα κουρέματα είναι αυτό που διακρίνει το κομμωτήριο “ΝATASSA PANAYIOTIS downtown” και το κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο.

ANTONAK2

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 27286

Email: pantonakellis@hotmail.com

Προηγουμενο αρθρο

Τα πάντα για τον αθλητισμό σε σούπερ τιμές!

Επομενο αρθρο

Ένας διεθνούς φήµης DJ μιλάει για το ταξίδι της μουσικής