Σε συμβολικό κλείσιμο του λιμανιού Σιγρίου προσανατολίζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Λέσβου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προληπτικά, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να επιχειρηθεί εκφόρτωση εμπορευμάτων μέσω Σιγρίου, παρακάμπτοντας το μπλόκο που έχει στηθεί στην πρωτεύουσα του νησιού.
Την ίδια ώρα, το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα φορτισμένο, με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες να κάνουν λόγο για πιθανή άφιξη δυνάμεων των ΜΑΤ στο νησί, προκειμένου να λυθούν τα μπλόκα. Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, ωστόσο εντείνουν την ανησυχία και την ένταση στους κόλπους των κινητοποιημένων παραγωγών.







