Πάμε Ανατολικό Αιγαίο;

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Εκπτώσεις έως και 50% προσφέρουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στις τιμές δωματίων οι Ενώσεις Ξενοδόχων στη Λέσβο, τη Χίο, την Σάμο, την Κω και τη Λέρο, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού προς το ανατολικό Αιγαίο είναι στρατηγικός στόχος του υπουργείου Οικονομίας, που συνεργάζεται με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόταση των αρμόδιων υπηρεσιών  για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης τους επόμενους μήνες, οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σάμου, Λέσβου, Χίου, Κω και Λέρου – Λειψών κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον συντονισμό και τη συνεργασία των ξενοδοχείων – μελών τους για την προσέλκυση στους προορισμούς αυτούς Ελλήνων επισκεπτών που επιλέγουν για τις διακοπές τους τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Πέρα από τις μειωμένες τιμές δωματίων προσφέρονται και ελκυστικές προσφορές σε πακέτα διαμονής, στη βάση των δυνατοτήτων που έχει η κάθε  ξενοδοχειακή μονάδα.

Η συντονισμένη δράση γίνεται από το  υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, που έχει αναλάβει την προβολή και επικοινωνία της πρωτοβουλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες, αλλά και ξένους να γνωρίσουν τις ομορφιές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τόνωση της οικονομίας των νησιών το ΑΠΕ ετοίμασε αυτό το υπέροχο προωθητικό βίντεο για το νησί της Λέσβου. Τα βίντεο της σειράς “Πάμε Ανατολικό Αιγαίο;” επιμελήθηκε ο Χρίστος Καλουντζόγλου.

“Η αρχόντισσα του Βορειοανατολικού Αιγαίου, η Λέσβος είναι το νησί, σύμβολο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Μια γέφυρα πολιτισμών, ανάμεσα σε ανατολή και δύση. Η Λέσβος σας περιμένει να την γνωρίσετε, εκμεταλλευόμενοι και τις προσφορές που κάνουν οι ξενοδόχοι του νησιού, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο”.

 

 

Προηγουμενο αρθρο

Για να μην …”Παρκάρω σαν ηλίθιος”: Online καταγραφή προβλημάτων από την ομώνυμη ομάδα

Επομενο αρθρο

“Ικέτιδες” με Παλμό!