Με ηλεκτρικό ποδήλατο θα ξεκινήσει το ντελίβερι το ΝΑΝ!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Όπως μας ενημερώνει από την σελίδα του στο facebook το εστιατόριο ΝΑΝ ετοιμάζεται να ξεκινήσει ντελίβερι με τον πιο οικονογικό τρόπο! Οι άνθρωποι του εστιατορίου σκέφτηκαν ότι τα μηχανάκια επιβαρύνουν με τα καύσιμα αλλά και τον θόρυβο την πόλη και αναζήτησαν τον πιο οικολογικό τρόπο ώστε να έρχεται το ΝΑΝ φαγητό στο σπίτι μας!

Το Ναν είναι ένα κοινωνικό εστιατόριο –καφέ στη Μυτιλήνη που ιδρύθηκε από τέσσερις γυναίκες με στόχο να συνεργαστούν για να βοηθήσουν στις ανάγκες πρόσβασης στην εργασία τόσο των προσφύγων όσο και των ντόπιων.

“Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τις δωρεές από οργανώσεις και φίλους και χωρίς τη βοήθεια εθελοντών. Καμιά χρηματοδότηση δεν προήλθε από κυβερνητικές ή ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις”, λένε οι οι άνθρωποι του ΝΑΝ


“Στο Ναν στοχεύουμε να προσφέρουμε διαφορετική κουζίνα επηρεασμένη από γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου και της Ανατολής. Εδώ μπορούν να συναντηθούν διαφορετικοί πολιτισμοί, να αλληλοεπιδράσουν και να επικοινωνήσουν. Εδώ μοιραζόμαστε το χώρο, την ατμόσφαιρα και το φαγητό. Μπορούμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Στόχος μας είναι το φαγητό να γίνει το μέσο για να αλλάξουν οι αντιλήψεις για τους πρόσφυγες και να βοηθήσει στην ένταξή τους, ένα πολύ σοβαρό και συχνά αμφιλεγόμενο θέμα.

Προηγουμενο αρθρο

Όταν οι ποδηλάτες στη Λέσβο μάς διδάσκουν φιλοζωία και ανθρωπιά

Επομενο αρθρο

Το πρώτο βιολειτουργικό αντιοξειδωτικό Κρουασάν έφτιαξαν μαθητές από το Γυμνάσιο με Λ.Τ Άγρας