Search

Οι Social Waste τον Ιούλιο στη Λέσβο! Αλληλέγγυοι στον αγώνα υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού!

Το Φεστιβάλ Ελεύθερης Παραλίας Ερεσού θα γίνει και φέτος για 3η συνεχή χρονιά! Ένας θεσμός αυτοοργανωμένος από την Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός σύλλογος., οικονομικά ανεξάρτητος, με μοναδικό στόχο να κρατάει ψηλά τον αγώνα για μία παραλία δημόσια και ελεύθερα προσβάσιμη για όλους. Έναν αγώνα μέχρι και σήμερα νικηφόρο που ξεκίνησε το 2021 και περιφρούρησε την παραλία Ερεσού πρώτα επί το πεδίο χάρις το 4 μήνες σερί αυτοοργανωμένο μπλόκο των κατοίκων!

Ένας θεσμός επίσης κίνητρο για να επισκεφτεί κάποιος την Ερεσό!

Φέτος το Φεστιβάλ θα είναι τριήμερο. Θα διεξαχθεί Παρασκευή 26 – Σάββατο 27 – Κυριακή 28 Ιούλη περιλαμβάνοντας κεντρική εκδήλωση για την παραλία Ερεσού και όχι μόνο, βιβλιοπαρουσίαση, προβολές ντοκιμαντέρ και φυσικά ένα πολύ δυνατό live stage την Κυριακή 28 Ιούλη.

Ο Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος Πρωτοβουλία Ερεσού ανακοίνωσε το πρώτο μουσικό σχήμα για φέτος

“Είναι οι Social Waste (Official) οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους παίζοντας για πρώτη φορά στην Λέσβο, για να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού!”

Όπως σημειώνουν καλό είναι να προετοιμαστούμε για τριήμερο φεστιβάλ καθώς και άλλα μεγάλα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα!

“Βάλτε άδειες και ρεπό νωρίς, κλείστε εισιτήρια νωρίς, κλείστε δωμάτια νωρίς!

Οι Αιγιαλοί ανήκουν σε όλοι την κοινωνία

όχι τσιμέντα – συμφέροντα στην παραλία”.