Search

Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι

Συλλογή ειδών ρουχισμού για τους πρόσφυγες στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η προσφυγιά δεν έχει τελειωμό. Η απόγνωση που σπρώχνει χιλιάδες ανθρώπους στην αναζήτηση μιας στάλας ουρανού, ξετυλίγεται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας. Όσο κι αν θέλουμε να κάνουμε πως δεν βλέπουμε ή ότι εμάς προσωπικά δεν μας αφορά, το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι μας, είναι δίπλα στην πόρτα μας.

Η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχοντας επισκεφτεί τους σταθμούς συγκέντρωσης καθώς και τα υποτιθέμενα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων – μεταναστών και διαπιστώνοντας εξ ιδίοις όμμασι τις απίστευτες συνθήκες κάτω από τις οποίες «φιλοξενούνται» αυτοί οι άνθρωποι, ελλείψει υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και ανθρωπίνου δυναμικού, έλαβε την πρωτοβουλία να συλλέγει στο χώρο της, Χρυσοστόμου Σμύρνης 13 στα Λαδάδικα, είδη ρουχισμού, παπούτσια, παντόφλες, σεντόνια, κουβέρτες κλπ. για παιδιά και για ενήλικες, τα οποία θα προωθεί στους αρμοδίους εθελοντές και τα μέλη των ΜΚΟ για διανομή στους πρόσφυγες.

TYLER JUMP 14 (DIKI TOU)

Παράκληση για όσους ενδιαφέρονται να μην φέρνουν τρόφιμα διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε να συγκεντρωθούν αλλά ούτε να διατηρηθούν τέτοιου είδους αγαθά, στα γραφεία της εφημερίδας.

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και μπορεί όποιος θέλει να μας φέρνει ρούχα και παπούτσια που δεν τα χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 22510 43580.