Search

Καραβόγιαννος στην Ερεσό! Φάτε μάτια ψάρια

 

Ίσως το πιο καλοψημένο ψάρι που κυκλοφορεί στη αγορά της εστίασης.

Με πρώτες ύλες της περιοχής και κλασικά μεζεδάκια φτιαγμένα με μεράκι.

Έχοντας δοκιμάσει αμέτρητους κεφτέδες σε όλο το νησί, θα λέγαμε ότι ο κεφτές της Παναγιώτας θυμίζει λίγο τον κεφτέ της γιαγιάς. Ξεροψημένος, ζουμερός και ταυτόχρονα «τόσο-όσο» εγκλωβίζει ισορροπημένα τα δέκα υλικά της γαστρονομίας του παραδοσιακού κεφτέ για να παραδώσει στον ουρανίσκο ένα μεζέ που δεν μπορείς να αντισταθείς. Για τους λάτρεις του ούζου δε, η ποικιλία σε ψαρομεζέδες αλλά και τα απλά, λιτά και απέριττα πιατάκια γίνονται οι πρεσβευτές μιας “νόστιμης” εξέδρας στη Σκάλα Ερεσού καθώς και μια ωραία μνήμη.

Οι διακοπές μας άλλωστε είναι ένα σύνολο αναμνήσεων  που έχει να κάνει τόσο με το περιβάλλον, τους ανθρώπους όσο βέβαια και με τις γεύσεις που μπορεί να γίνουν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες επιλογής μιας καλοκαιρινής διαμονής.

Πάμε, στην Παναγιώτα λοιπόν!