Search

To Lesvos Insider στο Internet

Το Lesvos Insider αποτελεί μια πρωτοβουλία της ποτοποιίας ΕΒΑ Α.Ε. σε συνεργασία με μια ομάδα νέων ανθρώπων, που παρουσιάζει μια διαφορετική πρόταση περιπλάνησης στο νησί της Λέσβου. Με αφορμή το ούζο εκείνο το ποτό που από μόνο του, αφημένο σε ένα τραπέζι με παραδοσιακούς μεζέδες της Λέσβου μπορεί να γράψει ιστορία, δημιουργήθηκε αυτός ο οδηγός που ενθαρρύνει τον επισκέπτη όχι μόνο να δεί αλλά και να νιώσει την αύρα του νησιού σαν ντόπιος-insider.

Άνθρωποι, αξιοθέατα, γευστικές αναζητήσεις, τοπικά προϊόντα, οικολογία, πολιτισμός είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ατμόσφαιρα της Λέσβου και την ιστοσελίδα lesvosinsider.gr. Το καθένα χωριστά και όλα μαζί συνδέονται με το ούζο, το καφενείο τη Λεσβιακή κουλτούρα και παρουσιάζονται στον οδηγό τον οποίο μπορούν να κατεβάσουν οι επισκέπτες δωρεάν και να ταξιδέψουν στη Λέσβο μας με μίνι video, συνταγές, αφιερώματα και εντυπωσιακές εναέριες λήψεις.

Ελπίζουμε ο οδηγός αυτός να σας ταξιδέψει όσο ταξίδεψε κι εμάς κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του. Ραντεβού σε κάποια από τις σελίδες του.

Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————-