Search

Πολυβραβευμένα λεσβιακά λάδια κι άλλα ντόπια προϊόντα στον ΓλυκάΝισο του Μολύβου

Το πολυβραβευμένο αφιλτράριστο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Eirini Plomariou Organic EVOO αποτελεί ένα ιδιαίτερο προϊόν αφενός λόγω του τρόπου καλλιέργειας και αφετέρου λόγω των σύνθετων γευστικών και οσφρητικών αποτυπωμάτων της συγκεκριμένης ποικιλίας.

Η πρώιμη συγκομιδή καθώς και η προσεγμένη ελαιοποίηση, αποθήκευση και τυποποίηση συμβάλλουν έτσι ώστε να αναδεικνύονται πολύπλοκα μεσαία φρουτώδη αρώματα φρέσκου χόρτου, βοτάνων, αγκινάρας και πικραμύγδαλου καθώς και μεσαίας έντασης πικρά και πικάντικα στοιχεία στη γεύση.

 Μαζί με άλλα προϊόντα της Λέσβου θα τα βρείτε στον αγαπημένο ΓλυκαΝισο του Μολύβου!
Καλαίσθητος και μυρωδάτος ο ΓλυκάΝισος, μια οικογενειακή επιχείρηση, λειτουργεί θερινούς μήνες για τον επισκέπτη του Μολύβου που θέλει να δοκιμάσει τα καλούδια της Λέσβου αλλά και για τον ντόπιο που επιζητά την ποιότητα.
Λάδι, ούζο, κρασί, βότανα, γλυκά, ζυμαρικά κα πολλά άλλα τοπικά προϊόντα από όλα τα χωριά και τις περιοχές της Λέσβου χωρούν σε αυτό το πανέμορφο μικρό μαγαζάκι που έχει το άρωμα του Γλυκάνισου! Αν θέλετε να έχετε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία της Λέσβου επισκεφτείτε τον Μόλυβο και τον ΓλυκάΝισο.
Στον Γλυκάνισο θα βρείτε και τις έξι νέες γεύσεις του παγωτό του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου, έτσι για να δροσιστείτε ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον πανέμορφο βράχο του Μολύβου.