Search

Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβρη το TEDXLESVOS!

Έτσι αναπάντεχα κι απρόσμενα αναβάλλεται για τον Σεπτέμβρη το TEDxLesvos επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τον φετινό του τίτλο unexpected

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή της φετινής μας εκδήλωσης του TEDxLesvos.
Μερικές φορές κι εντελώς αναπάντεχα ερχόμαστε μπροστά από γεγονότα και καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα, να προσαρμοστούμε γρήγορα, να διαχειριστούμε και ίσως και να αποδεχτούμε τις συνέπειες τους.
Η προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών άλλαξε τον προγραμματισμό μας και μας οδήγησε να μεταφέρουμε την εκδήλωση για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.
Το αναπάντεχο τελικά είναι πολύ έντονα μέσα στη ζωή, στην καθημερινότητα και στα γεγονότα που μας επηρεάζουν. Γιαυτό και ο τίτλος του φετινού TEDxLesvos ήταν Unexpected και ο σκοπός του ήταν ακριβώς αυτός, να μας φέρει μπροστά από το απρόσμενο και τις προεκτάσεις του, ήθελε να μας κάνει να προβληματιστούμε και να ανακαλύψουμε τις ρίζες αλλά και τα φτερά του.
Πριν από την πραγματοποίηση του λοιπόν και πριν το ξεδίπλωμά του προς το κοινό του, η ομάδα οργάνωσης και διεκπεραίωσης του, έρχεται μπροστά από κάτι εξαιρετικά αναπάντεχο και καλείται να το αντιμετωπίσει.

Διαδικασία επιστροφής κόστους εισιτηρίων

Για την επιστροφή του κόστους εισιτηρίων του TEDxLesvos, όσοι τα αγοράσατε μέσω Viva με χρήση κάρτας θα λάβετε το αντίτιμο στον λογαριασμό της κάρτας αυτής, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια ενέργεια. Σε περίπτωση, που αγοράσατε το εισιτήριο μέσω Viva, άλλα επιλέξατε και ολοκληρώσατε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα λάβετε μήνυμα όπου θα σας ζητάμε να μας δηλώσετε αριθμό λογαριασμού τραπέζης για την επιστροφή των χρημάτων.
Τέλος, όσοι προμηθευτήκατε τα εισιτήριά σας από σημεία πώλησης, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας από το ίδιο σημείο πώλησης, παραδίνοντας σε αυτό το απόκομμα του εισιτηρίου.
————-
Επειδή το αναπάντεχο δεν μπορεί να περιλαμβάνει μόνο κάτι δυσάρεστο κι επειδή πολλές φορές από κάτι αρνητικό προέκυψε κάτι θετικό, διατηρούμε την θετική μας ενέργεια και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πείσμα ώστε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να προσφέρουμε μια μοναδική εκδήλωση.
Μείνετε συντονισμένοι…